Over MC²

MC² behaalde bij de verkiezing voor de Sterkste Schakel 2013, de regionale verkiezing voor ondernemingen die uitblinken op het gebied van service en klantgerichtheid, de tweede plaats in de categorie Financiële dienstverlening.

MC² is de onderneming van Mark Cremers. Hij heeft een doctoraal in de bedrijfseconomie behaald aan de Erasmus Universiteit Rotterdam en zijn studie postdoctorale accountancy afgerond aan de Universiteit van Tilburg. Mark is na zijn studie en militaire dienst ruim 10 jaar als registeraccountant werkzaam geweest voor Arthur Andersen en Deloitte. Naast het controleren van jaarrekeningen hield hij zich bezig met M&A transacties bij (beursgenoteerde) nationale en internationale ondernemingen. Van 2005 tot en met 2009 is Mark werkzaam geweest in verschillende financiële posities bij Aegon Group Finance, waaronder verantwoordelijk voor de begeleiding van diverse overname onderzoeken.

Op het gebied van fusies en overnames is Mark bij zijn verschillende werkgevers zowel adviseur, opdrachtgever, als onderdeel van integratie geweest. Door deze ervaring kan hij de verschillende partijen betrokken bij het overname proces goed aanvoelen en effectief te werk gaan.

Bij sommige opdrachten wordt samengewerkt met andere specialisten.