Over MC²

Onafhankelijk, deskundig en doelgericht

Sinds 2010 is MC² de onderneming van Mark Cremers. Hij heeft een doctoraal in de bedrijfseconomie behaald aan de Erasmus Universiteit Rotterdam en zijn studie postdoctorale accountancy afgerond aan de Universiteit van Tilburg. Mark is na zijn studie en militaire dienst ruim 10 jaar als registeraccountant werkzaam geweest voor Arthur Andersen en Deloitte. Naast het controleren van jaarrekeningen hield hij zich bezig met M&A transacties en andere adviesopdrachten bij (beursgenoteerde) nationale en internationale ondernemingen. Van 2005 tot en met 2009 is Mark werkzaam geweest in verschillende financiële posities bij Aegon Group Finance, waaronder verantwoordelijk voor de begeleiding van diverse overname onderzoeken.

Op het gebied van fusies en overnames is Mark bij zijn verschillende werkgevers zowel adviseur, opdrachtgever, als onderdeel van integratie geweest. Door deze ervaring kan hij de verschillende partijen betrokken bij het overname proces goed aanvoelen en effectief te werk gaan.

Bij sommige opdrachten wordt samengewerkt met andere specialisten.

Als financieel interim manager heeft Mark eindverantwoordelijke posities bekleed binnen verschillende ondernemingen, nationaal en internationaal, van familiebedrijven en PE-owned tot corporate, van scale-up tot turn-around. De sterk analytische en resultaatgerichte aanpak dragen bij aan het succes.

Naast de onderneming is Mark bestuurlijk actief in diverse organisaties. Als voorzitter van de ondernemersvereniging (PVOO) en als oprichter van Dorpsmaketing Oegstgeest is hij in 2018 onderscheiden met de erepenning van Oegstgeest. Ook steunt hij de Tjommie Foundation als ambassadeur om kansen te creëren voor kwetsbare kinderen die opgroeien in Zuid-Afrikaanse townships.

MC² behaalde bij de verkiezing voor de Sterkste Schakel 2013, de regionale verkiezing voor ondernemingen die uitblinken op het gebied van service en klantgerichtheid, de tweede plaats in de categorie Financiële dienstverlening.