MC-kwadraat tweede in Sterkste Schakel verkiezing

In de verkiezing voor de Sterkste Schakel 2013 is MC-kwadraat tweede geworden in de categorie zakelijke dienstverlening. Eerste werd het assurantiebedrijf VDSD. Het juryrapport tekent het volgende op:

“MC2 (MC-kwadraat) wordt gerund door Registeraccountant Mark Cremers. Het bedrijf is in 2010 opgericht en heeft zich gespecialiseerd in bedrijfsovernames.

De overnames die de laatste jaren zijn begeleid, liggen wat bedrijfsgrootte betreft aan de bovenkant van het MKB. Het belangrijkste in het voortraject van een overname is het bepalen van een strategie…. maar de nazorg is net zo belangrijk en dat wordt door vele “concollega’s” van MC2 nog wel eens vergeten.

Vanwege de klanttevredenheid kloppen daardoor nieuwe relaties steeds vaker aan de deur. Mond-tot-mond-reclame is meer dan belangrijk.

Mark heeft een professioneel verhaal, komt betrouwbaar over en is communicatief zeer open. Na gedegen onderzoek weet hij precies wat er zich binnen een bedrijf afspeelt.”

De Sterkste Schakel is een de regionale verkiezing voor ondernemingen die uitblinken op het gebied van service en klantgerichtheid. De verkiezing wordt jaarlijks georganiseerd door het zakenmagazine Rijnstreek Business in samenwerking met onder andere de Kamer van Koophandel Haaglanden, VNO/NCW Rijnland en tal van lokale ondernemersverenigingen.