MC-kwadraat genomineerd voor Sterkste Schakel Verkiezing 2013

MC2 (MC-kwadraat), de adviseur op het gebied van bedrijfsovernames uit Oegstgeest, is onlangs genomineerd voor de Sterkste Schakel, de regionale verkiezing voor ondernemingen die uitblinken op het gebied van service en klantgerichtheid. De verkiezing wordt jaarlijks georganiseerd door het zakenmagazine Rijnstreek Business in samenwerking met onder andere de Kamer van Koophandel Haaglanden, VNO/NCW Rijnland en tal van lokale ondernemersverenigingen.

De Sterkste Schakel verkiezing, bedoeld voor ondernemingen in de Rijn- en Veenstreek, de Leidse regio en de Duin- en Bollenstreek, wordt in 2013 alweer voor de tiende keer gehouden. Een jubileum dus en heeft inmiddels de nodige waardering van ondernemers ondervonden. Dat komt vooral omdat de deelnemende ondernemingen worden voorgedragen door hun eigen zakelijke relaties.

 

Erkenning door zakelijke relaties

Mark Cremers, managing partner van MC2 is juist daarom bijzonder verguld met de nominatie. “Het is een grote blijk van waardering, als klanten je aanbevelen bij anderen en eigenlijk de mooiste erkenning die je kan wensen”, aldus Cremers.

MC2 adviseert ondernemingen die een bedrijf willen overnemen of verkopen. Speciale aandacht wordt gegeven aan de strategie achter de overname en de integratie na de overname. “Alleen dan kan een overname succesvol zijn.”

Uit alle voordrachten worden 27 finalisten, verdeeld over negen branches, geselecteerd. De branchewinnaars en de uiteindelijke overall-winnaar worden gekozen door een deskundige jury, bestaande uit vertegenwoordigers van brancheorganisaties en winnaars van voorgaande edities. De finale speelt zich in het voorjaar van 2013 af op een mooie lokatie in de Duin-en Bollenstreek. Dan wordt bekend gemaakt wie zich de Sterkste Schakel 2013  mag noemen.

Sterkste schakel logo dark